Retrospelsfestivalen Malmö

Så fik jeg besøgt endnu en messe i Sverige. Min første i 2018 var Retrospelsmässan i Göteborg. Denne gang fik jeg igen besøgt Retrospelsfestivalen i Malmø.

Igen, igen en fantastisk messe i sublime omgivelser, som giver en rigtig god stemning. Man føler, at stedet er som skabt til Retrospelsfestivalen og med pynten i krogene og plakaterne på væggene hele vejen rundt, er det en oplevelse at bevæge sig rundt selv mellem de større rum, som flyder over med retrorelaterede spilmaskiner i alle afskygninger. Stort loppemarked med repræsentanter fra hele Sverige, spilturneringer, fremvisning af spilsamlinger og ikke mindst foredrag af dedikerede retrogamere. En helt igennem helstøbt oplevelse, som jeg kun kan anbefale.

I år var der i øvrigt væsentlig flere danskere til stede og det blev bemærket af sælgerne. Sidste år hørte jeg vel 5 andre danskere, men i år vil jeg tro, at der har været 50-100 besøgende fra Danmark – sågar en gut fra Aarhus, der havde taget turen. Lad det være en inspiration til danskerne.

Jeg fik købt lidt med hjem til GB-samlingen og så lidt mere moderne Switch-udstyr til ungerne 😉

Tak for i år Sverige! Og til Retrospelsfestivalen – you rock!

En lille film af Nostalgibutikken, hvor Early Bird-billet-folket bliver lukket ind en halv time før den egentlige åbning, kan ses her: https://www.facebook.com/nostalgibutikentvspel/videos/836559176547653